Оферти

Вижте специалните предложения на Къща за гости Старото гнездо, гр. Маджарово, Източни Родопи
Коледа в къща за гости Старото гнездо, Маджарово
Коледа в Старото гнездо, Маджарово
Коледа и Рождество христово са най-семейните ни празници. Цялото семейство се събираме и си споделяме как е минала годината, какво ни тревожи и какво ни радва, плановете за бъдещето. На тези дни умивките между близките хора са още по-ценни. 
 
А защо не се съберете в Старото гнездо, да отидете на разходка, да отидете на планина, да разгледате старите Тракийски светилища и забелижителности в района.
 
Къща за гости Старото гнездо в Маджарово ви предлага

7 стаи, подходящи за 14+1 души. Всяка стая със собствен санитарен възел;
Автентична напълно оборудвана механа, каминка и достатъчно място за танци;
Наем за цялата къща за две нощувки 760 лв.
За три и повече нощувки ви даваме 10% отстъпка от крайната сума.

Home office в Старото гнездо, Маджарово
Хоум офис в Старото гнездо, Маджарово
Искате да си почивате в Старото гнездо, но сте на работа - елате в хоум офиса на къщата и се насладете на спокойствие и вдъхновяваща атмосфера. 
 
Старото гнездо предлага стая-офис, хамак-офис или градина-офис с бърз интернет и голям двор за домашните любимци и с детски игрушки за наследниците. 
 

Съчетайте работата с удоволствието и почивката още сега, без да чакате до понеделник! А в жарките обеди може да се разхладите в Арда или да се разходите по дивите плажове релаксирайки в търсене на полускъпоценни камъни.

Отстъпка за рожденици в къща за гости Старото гнездо
Само за рожденици :)!
Подари си рожден ден в „Старото гнездо“ и вземи 10% отстъпка за 2 и повече нощувки на компанията. 
 
Рожден ден в Източни Родопи, защо не!? Събиране на тен на самотни плажове, възможност за каякинг по р. Арда, колоездене из баирите – звучи чудено, нали? А ако това не Ви стига прохладната механа ще допринесе за по-приятна празнична атмосфера.
 
Всички стаи в „Старото гнездо“ са със самостоятелни санитарни възли, което ще внесе допълнителен комфорт във Вашия престой. Механата е напълно оборудвана с хладилник, печка, котлони, скара, кафемашина, кана за гореща вода, съдомиялна, аспиратор и посуда. А през хладните вечери камината ще затопли и внесе уют на Вашия празник. Зеленият двор и детският кът са удобно място за игра за наследниците и домашните любимци.
 
Очакваме Ви в парти настроение!

10% Отстъпка за 2 и повече нощувки при заемане на цялата къща. Разполагаме със 7 стаи с удобни легла за 14 души или 18 ако са по-слабички или деца. Имаме и допълнително сгъваемо легло.

 

Великденска оферта в къща за гости Старото гнездо
Великденска оферта за 17 – 20 април 2020 г.

По повод Великденските празници защо да  не отидем на планина със семейството в Източни Родопи? Нека прекараме незабравими почивни дни или дълъг уикенд в долината на р. Арда и кратера на лешоядите. Можем да идем на колоездене, разходки, съчетани с фототуризъм или събиране на полускъпоценни минерали и дори каякинг по р. Арда!

Със специалното Великденско предложение на Къща за гости Старото гнездо Вашата мечтана почивка може да бъде реализирана. Къщата разполага със 7 стаи с общ капацитет 14 души. Всички стаи са със самостоятелни санитарни възли, което ще внесе допълнителен комфорт във Вашия престой. На разположение на гостите е и напълно оборудвана механа с хладилник, печка, кафемашина, кана за гореща вода, съдомиялна и посуда. Камината в механата ще допринесе за приятната и уютна атмосфера на Вашия празник.  

Великденската почивка от петък до понеделник (17 - 20 април 2020 г.) при заемане на цялата къща за 3 нощувки е с 10% отстъпка или 945 лв.

 


Заповядайте в Къща за гости Старото Гнездо

Заповядайте и се насладете на Вашата почивка сред природата на Източните Родопи в гр. Маджарово, усамотените плажове по р. Арда, разходете се до светилищата и калета в района, обиколете популярните маршрути пеша или с колело, проучете живота на грабливите птици и биоразнообразието в района.

Контакти