Оферти

Вижте специалните предложения на Къща за гости Старото гнездо, гр. Маджарово, Източни Родопи
Великденска оферта за 17 – 20 април 2020 г.

По повод Великденските празници защо да  не отидем на планина със семейството в Източни Родопи? Нека прекараме незабравими почивни дни или дълъг уикенд в долината на р. Арда и кратера на лешоядите. Можем да идем на колоездене, разходки, съчетани с фототуризъм или събиране на полускъпоценни минерали и дори каякинг по р. Арда!

Със специалното Великденско предложение на Къща за гости Старото гнездо Вашата мечтана почивка може да бъде реализирана. Къщата разполага със 7 стаи с общ капацитет 14 души. Всички стаи са със самостоятелни санитарни възли, което ще внесе допълнителен комфорт във Вашия престой. На разположение на гостите е и напълно оборудвана механа с хладилник, печка, кафемашина, кана за гореща вода, съдомиялна и посуда. Камината в механата ще допринесе за приятната и уютна атмосфера на Вашия празник.  

Великденската почивка от петък до понеделник (17 - 20 април 2020 г.) при заемане на цялата къща за 3 нощувки е с 10% отстъпка или 945 лв.

 


Заповядайте в Къща за гости Старото Гнездо

Заповядайте и се насладете на Вашата почивка сред природата на Източните Родопи в гр. Маджарово, усамотените плажове по р. Арда, разходете се до светилищата и калета в района, обиколете популярните маршрути пеша или с колело, проучете живота на грабливите птици и биоразнообразието в района.

Контакти