Оферти

Вижте специалните предложения на Къща за гости Старото гнездо, гр. Маджарово, Източни Родопи
Отстъпка за рожденици в къща за гости Старото гнездо
Колкото повече, толкова повече!
Намаление от 5% при престой от 3 до 5 нощувки, както и 10% при престой за 6 и повече нощувки.
Подарете си емоция в едно от най-живописните кътчета на България. Уж на почивка, а все едно сте си вкъщи. Уюта на Старото гнездо е специфичен, а аромата на домашната храна омагьосва!
Ще имате време и спокойствие да си пиете кафето на чардака, да почетете книга на хамак, да се разходите до тракийските светилища, да карате каяк в Арда, разходка с джип, може да си донесете велосипедите и да опознаете интерсните вело маршрути. Дечурлигата пък може да открият злато край реката :).
Home office в Старото гнездо, Маджарово
Работа от разстояние в Старото гнездо, гр. Маджарово
Искате да си почивате в Старото гнездо, но сте на работа - елате в хоум офиса на къщата и се насладете на спокойствие и вдъхновяваща атмосфера. 
 
Старото гнездо предлага стая-офис, хамак-офис или градина-офис с бърз интернет и голям двор за домашните любимци и с детски игрушки за наследниците.
 
Зала "Криле" в Старото гнездо предлага уединено затворено помещение със собствен интернет и климатик, за работещи от разстояние, които търсят уединение и спокойствие. 

Съчетайте работата с удоволствието и почивката още сега, без да чакате до понеделник! А в жарките обеди може да се разхладите в Арда или да се разходите по дивите плажове релаксирайки в търсене на полускъпоценни камъни.

За по-дълги периоди - свържете се с нас за преференциални условия.
 
Отстъпка за рожденици в къща за гости Старото гнездо
Само за рожденици :)!
Подари си рожден ден в „Старото гнездо“ и вземи 10% отстъпка за 2 и повече нощувки на компанията. И не само това - тортата на рожденника е от нас :) 
* Важи при заемане на мин. 5 стаи в къщата. 
 
Рожден ден в Източни Родопи, защо не!? Събиране на тен на самотни плажове, възможност за каякинг по р. Арда, колоездене из баирите – звучи чудено, нали? А ако това не Ви стига прохладната механа ще допринесе за по-приятна празнична атмосфера.

Заповядайте в Къща за гости Старото Гнездо

Заповядайте и се насладете на Вашата почивка сред природата на Източните Родопи в гр. Маджарово, усамотените плажове по р. Арда, разходете се до светилищата и калета в района, обиколете популярните маршрути пеша или с колело, проучете живота на грабливите птици и биоразнообразието в района.

Контакти