Събития в The old Nest, Madzarovo

Welcome in Guest house The Old Nest

Come and enjoy a nature-based vacation in the Eastern Rhodopes, the town of Madzharovo and on the secluded beaches of the Arda River. Take a walk to the sanctuaries and fortresses in the area, take a tour of the popular routes on foot or by bicycle, explore the life of the local birds of prey and biodiversity.

Уъркшоп на фотографа Яна Пенева и видеографа Христо Лазаров
Уъркшоп на фотографа Яна Пенева и видеографа Христо Лазаров

В мрачната мъглива пролет на 2023 година новата ни конферентна зала, намираща се в старата плевня, приюти едно много важно и първо за залата събитие. То събра фотографи от страната, обединени от стремежа им да обменят ценен опит и знания.

За нас беше изключително ценно тяхното присъствие, не само защото са близки до нас хора, но също така защото и ние получихме важни за нас уроци в структурирането и провеждането на такъв тип събития. 

Уъркшоп Киберсектор & Иван Триде
Уъркшоп Киберсектор & Иван Триде

Тези няколко дни за нас са единствено доказателство, че ако присъстващите на това събитие са бъдещето ни – има надежда!

Добавена реалност, изкуствен интелект и какви ли още не чудадости! 3 дни – лекции, дискусии и забавление сред спокойствието и песните на птичките. Можем само да се възхищаваме и да пожелаем успехи на тези талантливи млади хора!

Енергиен ритрийт с Надежда Стоилова
Енергиен ритрийт с Надежда Стоилова

Както казахме – не са един или двама тези, които са усетили силната енергия на тези земи. Не е случайност, че някога траките са предпочитали точно тези места. С Надежда при нас дойдоха и много мили и добри хора.

Благодарни сме, че Гнездото е място, което събира заедно различни личности, но имащи винаги нещо общо – добрина в сърцата. 

Пролетно равноденствие с Атанас Генков
Пролетно равноденствие с Атанас Генков

Източните Родопи са известни с мистиката, която ги заобикаля. Посрещането на пролетното равноденствие с групата на планинския водач Атанас Генков се случи на едно силно енергийно място, а именно най-старото в България мегалитното Тракийско съоръжение – Кромлех до с. Долни Главанак. Наско доведе при нас една невероятно позитивна група, с които вече няколко години споделяме време и усмивки в Гнездото.

Благодарим!

Грънчарски работилници с Калиния
Грънчарски работилници с Калиния
Не веднъж при нас идват и любимите ни грънчари от Калиниа. Известни са с тяхната различна и характерна керамика. Посещенията им, освен със сладки приказки, са свързани и с невероятните работилници по грънчарство. Колелото се завърта и магията се случва! Изпод ръцете на всеки от обикновената глина изникват чудни съдове и изделия. И всеки може да стане грънчар.
 
Тони и Иво са страхотен екип, като потапят всички участницк в магията на най-древното изкуство. Грънчарството е приятно занимание за малки и големи, а когато то се случва в една автентична стара българска къща - усещането е за цял живот.
Green Peace Bulgaria
Green Peace Bulgaria

Есенно-зимния сезон е изключително подходящ за фирмени събития. Уюта и топлината на Гнездото плениха и екипът на Грийн Пийс България, които прекараха няколко топли дни при нас за своят годишен тиймбилдинг. Със съдействието на фасилитаторите Вихра Динчева и Мариана Василева те получиха ценна информация за ролите в компанията, разпределението и отношенията.

Опознаването на дейностите на всеки един от тях помага да се повиши разбирането помежду им.

Wooden Spoon България
Wooden Spoon България
Компанията е водещ и световно признат производител на изчистена козметика. В България трябва да се гордеем, защото това е добрият пример. Част от тиймбилдинга, който проведоха при нас бе и поставянето на информационни табели и маркиране на маршрут до светилището Кромлех при с. Долни Главанак. 
Освен пример за устойчив бизнес, те са и пример за устойчиво екипно събитие, което остави след себе си туристическа инфраструктура, която е полезна за всички посетители на района. 
Хлебна работилница
Хлебна работилница

Гостува ни Ралица Илиева, пекар в реномирана софийска пекарна. Демонстрира ни как да си направим турманик, хляб замесен с квас и други вкусотии с тесто. Научихми се как да месим, как да усещаме тестото, как да работим с него и как да го декорираме.

И всичко това изпекохме в 200 годишната ни пещ на дърва. Бяха два прекрасни дни с мирис на печен хляб и много забава.


Welcome in Guest house The Old Nest

За да ни посетите и да ползвате услугите ни за вашето фирмено събиране, тиймбилдинг, презентации или уъркшоп, моля да се свържете с нас за да ви изпратим конкретна оферта.

Contacts