• Къща за гости Старото Гнездо
  • Къща за гости Старото Гнездо
  • Къща за гости Старото Гнездо
Къща за гости Старото Гнездо
в Маджарово
Booking award
Вашата оценка: 9.5 от 10

Ура, Ура, Ура!
Излязоха годишните награди на Booking.com, където Вие, нашите гости ни давате оценка за качество.
Оценката, която ни давате в Booking 9.5/10, а в Google 4.9/5. Това е фантастично и изключително мотивиращо! Ние сме безкрайно благодарни, че избрахте Маджарово и Старото гнездо за своята почивка! Тази оценка за качество може само да ни накара да се развиваме и да продължаваме напред, да правим нещата както ни харесват, да творим и да следваме странните си идеи.

Marшрути около Маджарово
Всички пътища започват от Гнездото.

Вече прилежно обозначени, описани и достъпни.
В секция маршрути ще можете лесно и бързо да изберете своята посока.
Ние пък редовно ще ги обгрижваме и ще откриваме нови хоризонти за споделяне
‼️И не забравяйте - ние сме само гости на Майката Природа и е редно да се грижим за нея, за да можем да й се радваме пълноценно.

Виж повече
Мнения и препоръки на наши гости
Натали Спартанска

Серго и Вики са страхотни домакини! Невероятно вкусна домашна храна, голям двор, селски уют и една специфична обстановка, навяваща топлина и мирис на дърво. Къща "Старото гнездо" е чудесна за почивка и отдих, а и в местността има много какво да се види. Прекрасно място!

Натали Спартанска
Капка Рогожорова

Приказно място със страхотна атмосфера, добро отношение и внимание към всеки детайл.

Капка Рогожорова
Звезделина Каракехайова

Вълшебно е "Старото гнездо"!  Личи си,че е създадено с много любов и с отношение към всеки детайл. Тихото и уютно местенце предложи всичко необходимо за нашата незабравима почивка. А Сергей, освен че ще ви настани,ще ви запали огнището,ще ви усмихне и ще ви бъде най-прекрасния гид :)))
Препоръчвам!

Звезделина Каракехайова
Истории из Старото гнездо, Маджарово
Сърцето на къщата - кухнята
Сърцето на къщата - кухнята
Това е една история за житейските уроци и най-вече за това, че когато има желание има и начин. За сърцето на Гнездото или стария обор.  [...]
Виж повече
Историята помни... най-вече аз! Началото!
Историята помни... най-вече аз! Началото!
За първи път попаднах в Маджарово през архаичната 1996 г. като ученик увлечен от наскоро породените от добри приятели у мен интереси към птиците. Всъщност България е едно от най-богатите места на птиче видово разнообразие в Европа. С течение на времето хобито ми свързано с птиците прерасна в професионално фотографиране на птици. Често пътувах до Маджарово да наблюдавам и снимам ле [...]
Виж повече
Хората като дестинации
Хората като дестинации
Статия за Старото гнездо в списание InGlobo Има хора, на които се възхищаваме, които ни карат да се замислим, но и да се усмихваме, учудват ни с упорството и последователността си, разплакват ни от умиление и гордост. има хора, които ни спасяват и рискуват живота си за нас. има хора, за чиято работа не подозираме. има хора, които случайно пресичат пътя ни, а следата, която оставят [...]
Виж повече
Заповядайте в Къща за гости Старото Гнездо

Заповядайте и се насладете на Вашата почивка сред природата на Източните Родопи в гр. Маджарово, усамотените плажове по р. Арда, разходете се до светилищата и калета в района, обиколете популярните маршрути пеша или с колело, проучете живота на грабливите птици и биоразнообразието в района.

Контакти