• Къща за гости Старото Гнездо
  • Къща за гости Старото Гнездо
  • Къща за гости Старото Гнездо
Къща за гости Старото Гнездо
в Маджарово
Booking award

Вашата оценка: 9.7 от 10

Автентична стара къща в Източните Родопи в г. Маджарово, напълно реновирана и разполагаща с модерни удобства, предлага на своите гости природен и екотуризъм, диво плажуване на брега на р. Арда, наблюдаване и фотографиране на диви животни и птици

Почисти България

Почивка за смет

Често ме питат как можем да помогнем, как можем да сме съпричастни, какво да направим за да запазим нашата природа. За всеки почистил и събрал смет той ще предоставим 10% отстъпка за почивка в Старото гнездо за две и повече нощувки.
Единственото, което е нужно да направите е да ми изпратите/публикувате снимки "преди и след" на почистеното място, както и по време на почистването.

Мнения и препоръки на наши гости
Натали Спартанска

Серго и Вики са страхотни домакини! Невероятно вкусна домашна храна, голям двор, селски уют и една специфична обстановка, навяваща топлина и мирис на дърво. Къща "Старото гнездо" е чудесна за почивка и отдих, а и в местността има много какво да се види. Прекрасно място!

Натали Спартанска
Капка Рогожорова

Приказно място със страхотна атмосфера, добро отношение и внимание към всеки детайл.

Капка Рогожорова
Звезделина Каракехайова

Вълшебно е "Старото гнездо"!  Личи си,че е създадено с много любов и с отношение към всеки детайл. Тихото и уютно местенце предложи всичко необходимо за нашата незабравима почивка. А Сергей, освен че ще ви настани,ще ви запали огнището,ще ви усмихне и ще ви бъде най-прекрасния гид :)))
Препоръчвам!

Звезделина Каракехайова

Заповядайте в Къща за гости Старото Гнездо

Заповядайте и се насладете на Вашата почивка сред природата на Източните Родопи в гр. Маджарово, усамотените плажове по р. Арда, разходете се до светилищата и калета в района, обиколете популярните маршрути пеша или с колело, проучете живота на грабливите птици и биоразнообразието в района.

Контакти

Профили

Контакти

Къща за гости Старото Гнездо
в Маджарово
0898 464128
info@theoldnest.com
41.6306579, 25.8645741
Сергей Панайотов / Sergey Panayotov

За мен

Казвам се Сергей Панайотов. Занимавам се с фотография на птици от 1996 г. Над 15 години работя като управител на рекламно студио Пулс Дизайн. Един от създателите на сайта за Птиците в България и съпътстващата FaceBook група, които се превърнаха в най-големите и авторитетни информационни канали в областта. Участвам в различни природозащитни инициативи. От 2012 г. се занимавам професионално с организиране на фототурове за заснемане на птици. Къща за гости „Старото гнездо“ я реновирах, след като се сдобих с нея по емоционални причини :)